© Goldfish

Preluarea fara permisiune intra sub incidenta Legii Drepturilor de Autor.

marți, 28 decembrie 2010

Cum să organizăm Revelionul cu buget mic

Anul nou este sărbătorit în întreaga lume indiferent de religie, limbă, cultură.
Este un moment în care ne luăm rămas bun de la anul ce a trecut şi salutăm anul cel nou, plini de speranţă.

Cu climatul economic actual în continuă schimbare, noi acum, mai mult ca niciodată, examinăm obiceiurile noastre de cheltuieli cu mai multă atenţie şi consideraţie.
Prin urmare, acest Revelion, va fi pentru cei mai mulţi o sărbătoare cu familia şi prietenii apropiaţi.
Fiind vorba despre o petrecere în familie, toţi membrii ei pot participa la pregătirea alimentelor, la crearea unei atmosfere de sărbătoare.

Cheia este simplitatea.
Lumânările sunt modul cel mai romantic şi mai eficient de a crea o atmosferă festivă. Aprindeţi cât mai multe lumânări şi stingeţi luminile.
Muzica este accesoriul perfect pentru petrecere. Muzica uneşte oamenii. Se alege în funcţie de gustul general şi de vârsta celor prezenţi.
Meniul este partea cea mai importantă a petrecerii de anul nou.
Oricare ar fi alte feluri de mâncare, este necesar să se pregătească unele din mâncărurile tradiţionale de anul nou ( în special cele care se crede că aduc noroc ).

După cum spuneam, mantra este: simplu, delicios, distractiv, economic.
Nu vă faceţi griji pentru a face ca totul să fie perfect. Chiar şi cu ore  întregi de pregătire şi organizare, poate interveni ceva ce dă totul peste cap într-o clipă.
Micile imperfecţiuni fac petrecerea mai interesantă.

Importantă este atmosfera; importante sunt amintirile plăcute.
Bucuraţi-vă de sărbători cu familia şi prietenii!

Oricare ar fi planul nostru pentru această noapte specială este necesar un moment pentru a reflecta la toate lucrurile care s-au întâmplat cu noi în 2010 şi să  ne stabilim  obiectivele pentru  noul an.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics